top of page
hu_website_impresson (12).png

prettig kennis
te maken​

 

Maak kennis met

Arja Prikken!

Arja Prikken.

Gedreven door het bereiken van resultaten en met oog voor wat mensen nodig hebben, realiseert Arja al ruim 20 jaar samen met haar klanten, tastbare resultaten. 

Dankzij haar academische achtergrond, hands-on aanpak en jarenlange ervaring laat zij mensen, teams en organisaties op verschillende niveaus, beter (samen)werken, zodat de organisatiedoelen gemakkelijk(er) worden gehaald.
Arja heeft onder meer ervaring met commerciële en dienstverlenende medewerkers, (top)management, ziekenhuismedewerkers, artsen en juristen. Ze werkt zowel voor het bedrijfsleven en (semi)overheid als zorginstellingen. Inmiddels is ze 10 jaar gecertificeerd Profile Dynamics®️ consultant, waarmee ze verrassende resultaten heeft behaald.
 
HumanIQ heeft een groot netwerk en werkt samen met diverse organisaties. Dankzij deze samenwerkingsverbanden ontstaat een synergie waardoor kennis en ervaring continu wordt ontwikkeld.

"Uitdaging: borgen!"


De grootste uitdaging die ik zie bij ontwikkeltrajecten in organisaties, is het borgen van de nieuwe manier van werken, van nieuw gedrag en nieuwe vaardigheden. Mensen zijn in aanvang enthousiast over de inhoud die ze leren en de vaardigheden. En ook over het positieve effect van anders (samen)werken. En tóch is het niet altijd gemakkelijk om dit vast te houden. Om niet terug te vallen in oude patronen.

 

Ik besteed daarom veel aandacht aan het borgen van de nieuwe manier van werken. Ik maak, indien mogelijk, altijd met de mensen de stap naar de praktijk. Dat kan bijvoorbeeld door middel van coaching on the job. Zo krijgen mensen succeservaringen en hoe bewuster ze die beleven, hoe gemakkelijker het is om het vast te houden. Ook begeleid ik leidinggevenden bij het aansturen van hun teams zodat ze resultaten blijven bereiken, ook op de lange termijn.

Referenties.
Wat anderen zeggen.

Karin Bergwerff,

Adviseur Opleiding en Ontwikkeling Technische Unie.

Arja verstaat de kunst om in korte tijd te doorgronden waar het nou écht om gaat en om grote, complexe vraagstukken om te buigen in kleine stappen die uitvoerbaar en haalbaar zijn. Arja kan erg goed schakelen tussen alle lagen in de organisatie en snapt wat zij nodig hebben.

 

Zij heeft aandacht voor de mens, maar gaat ook zeker de confrontatie niet uit de weg en houdt mensen een spiegel voor. Daarbij zorgt ze er altijd voor dat we onze (interne) klant voorop blijven zetten als wij die uit het oog dreigen te verliezen.

Klinkt dit herkenbaar? 
Ik hoor graag eens meer over jouw ervaringen.

Bedankt voor je bericht!

bottom of page